
Υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τα γερμανικά υποβρύχια ο πρωθυπουργός
Θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, εφόσον ο φάκελος σταλεί στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια σύσκεψης κοινοβουλευτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, εφόσον ο φάκελος σταλεί στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια σύσκεψης κοινοβουλευτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Η σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, μετά τη σύσκεψη που προηγήθηκε με θέμα το ενδιάμεσο πρόγραμμα και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων – αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα σχετικά με τις Εξεταστικές Επιτροπές για υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως η Siemens και τα ομόλογα, αλλά και η υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ.Παπανδρέου είναι θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση αυτή, εφόσον αποσταλεί ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Ζήτημα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων έχει θέσει η ΝΔ, προκαλώντας την αντίδραση της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κομμάτι μιας χαμένης ηπείρου ανακαλύφθηκε θαμμένο κάτω από τις ΗΠΑ
- Σαμοθράκη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας από το ρέμα του Φονιά
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης και την Πρωτομαγιά
- Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Αργυρούπολης
- Καιρός: Έρχεται καλοκαίρι – Πότε θα δούμε τα πρώτα 30άρια
- Ζαχαριάδης: Το μανιφέστο Τσίπρα, βάση διαλόγου για ενότητα και ανασύνθεση – Το ΠΑΣΟΚ κρατά ανοιχτή την πόρτα στη ΝΔ
