
Επανεξέταση της λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής
Η ΕΠΟ προτίθεται να επανεξετάσει τις συνθήκες λειτουργίες της Πειθαρχικής Επιτροπής, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με αφορμή την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης επεισοδίων στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Η ΕΠΟ προτίθεται να επανεξετάσει τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με αφορμή την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης επεισοδίων στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
«Ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι αυτός που ορίζει το πλαίσιο των ποινών και η Πειθαρχική Επιτροπή αυτή που αποφασίζει μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες.
Μέριμνα της ΕΠΟ είναι η διαρκής αυστηροποίηση του Κώδικα όπως επίσης η απαρέγκλιτη και αποτελεσματική εφαρμογή του.
Σε αυτή την κατεύθυνση, αν πρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, βεβαίως και θα το πράξουμε», ήταν τα λόγια του Σοφοκλή Πιλάβιου.
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός







