Ένας νεκρός στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στην Ιορδανία
Ένας Ιορδανός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας στο Αμάν. Είναι ο πρώτος θάνατος πολίτη από το ξέσπασμα του κινήματος διαμαρτυρίας στη χώρα, πριν από τρεις περίπου μήνες.
Ένας Ιορδανός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας στο Αμάν. Είναι ο πρώτος θάνατος πολίτη από το ξέσπασμα του κινήματος διαμαρτυρίας στη χώρα, πριν από τρεις περίπου μήνες.
«Ο Χάιρι Σαάντ Τζαμίλ, 55 ετών, πέθανε. Έπεσε σαν μάρτυρας» δήλωσε ανώνυμη πηγή από το νοσοκομείο Hamzeh όπου είχε μεταφερθεί ο άτυχος άνδρας.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο αριθμός των τραυματιών είναι πάνω από 130, και τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στο Αμάν ανάμεσα σε διαδηλωτές-υποστηρικτές του καθεστώτος και τις δυνάμεις ασφαλείας , οι οποίες επιχείρησαν να τους διαλύσουν με εκτοξευτήρες νερού.
Αυτή είναι η πρώτη σύγκρουση μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην Ιορδανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442