Πρόεδρος της UEFA ως το 2015 θα συνεχίζει να είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έτρεχε... μόνος του στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Παρίσι.
Πρόεδρος της UEFA ως το 2015 θα συνεχίζει να είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έτρεχε… μόνος του στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Παρίσι.
Οι εκλογές έγιναν κατά τη διάρκεια της 35ης τακτικής συνέλευσης του Σώματος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Ο Πλατινί ήταν ο μόνος υποψήφιος η επανεκλογή του να είναι απλά τυπική διαδικασία. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να γίνει καν ψηφοφορία.
Μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος για την προεδρία, όλοι οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών μελών σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον Πλατινί.
Το «παρών» έδωσαν και τα 53 μέλη της UEFA, όπως επίσης ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, αλλά και ο αντίπαλός του στις ερχόμενες αρχαιρεσίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας (1η Ιουνίου) Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.
Συγκινημένος για την ανανέωση της θητείας του, ο Πλατινί τόνισε ότι «αν και δεν είμαι τόσο νέος για συναισθηματισμούς, ωστόσο ζητάω συγνώμη γιατί δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.
Ο Κέντρικ Ναν πέταξε… καρφιά για το παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας σε διαδικτυακό σχόλιο ότι ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού βοηθιέται από τους διαιτητές.