
Στο κόκκινο οι ευρωπαϊκές αγορές και η Γουόλ Στριτ την Τρίτη
Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους την Τρίτη οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστήριων. Με μικρή υποχώρηση έκλεισε και η Νέα Υόρκη, όπου όμως ο Dow Jones κρατήθηκε πάνω από τις 12.000 μονάδες που είχε ανακτήσει τη Δευτέρα.
Ψυχογιός Βασίλης
Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους την Τρίτη οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστήριων. Με πτώση και η Γουόλ Στριτ.
Ενισχυμένες οι μετοχές των ενεργειών ενέργειας, λόγω του ακριβότερου πετρελαίου (ENI, Royal Dutch Shell, BG).
Χαμηλότερα και οι μετοχές των κατασκευαστών αυτοκινήτου (BMW, Renault, Peugeot).
Παράλληλα, η απειλή πολιτικού αδιεξόδου στην Λισαβόνα οδήγησε χαμηλότερα τις μετοχές των πορτογαλικών τραπεζών.
Με μικρή υποχώρηση έκλεισε και η Νέα Υόρκη, όπου ο Dow Jones κρατήθηκε πάνω από τις 12.000 μονάδες που είχε ανακτήσει τη Δευτέρα.
Στο κόκκινο οι μετοχές των περισσότερεων χρηματοπιστωτικών, όπως των Bank Of America, Citigroup, Wells Fargo, JPMorgan.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με πτώση 0,5% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,3%. Πτώση 0,4% κατέγραψε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.018,63 μονάδες με πτώση 0,15% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,3%. Με πτώση 0,36% έκλεισε και ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκουαδόρ: Διασώθηκαν έξι ανήλικες θύματα trafficking δικτύου συνδεόμενου με υπερορθόδοξη εβραϊκή σέκτα
- Σεισμός 6,1 βαθμών στο Περού – Περίπου τριάντα ελαφριά τραυματίες
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όλο τον νότο
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια του Περού- Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
