Magic De Spell
Ένα σχήμα που μετράει σχεδόν 30 χρόνια δημιουργίας κι έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού το live είναι η βασική γι’ αυτούς γλώσσα επικοινωνίας και μία ζωντανή εμφάνιση των Magic De Spell κάθε φορά, είναι μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία.
Έχοντας στις αποσκευές τους τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οk Πατέρα», η οποία περιέχει νέα φρέσκα κομμάτια, κάποιες επαναπροσεγγίσεις-αποδόσεις παλαιών τους τραγουδιών, καθώς και μιά διασκευή στο κομμάτι «Κυρ-Παντελής» του αξέχαστου τροβαδούρου Πάνου Τζαβέλλα, συνθέτουν ένα event αξέχαστο σε όσους έχουν παραβρεθεί σε live της θρυλικής μπάντας.
Οι φίλοι που θα παραυρεθούν στον Μετρό στις 31 /3 και θα συνυπάρξουν στην σκηνή είναι οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και KollektivA.
Στη παράσταση των Magic De Spell συνυπάρχουν πολλά καινούργια και παλιότερα γνωστά κομμάτια, μια γεύση από νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια καθώς και αγαπημένες διασκευές, δοσμένες και περασμένες από το ξεχωριστό τους «magic» φίλτρο και οι κλασσικές πλέον επιτυχίες τους (Διακοπές στο Sarajevo,Τέρμα το διάλειμμα, Εμένα οι φίλοι μου, Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν), που ώθησαν αυτή τη μπάντα να γράψει μια ιστορία που δεν έχει ακόμα τελειώσει.
Συντελεστές παράστασης: (Magic de spell)
Θοδωρής Βλαχάκης – drums
Νίκος «Ketchup» Γεωργούλης – κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Μποτής – keyboards
Πάνος «Rat» Χριστοφόρου – μπάσο
Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή
Δημήτρης «Pixel» Δημητριάδης – φωνή, κρουστά, μελόντικα
Τηλ.: 210.64.61.980
Είσοδος: 15 € (με κρασί ή μπύρα)
| Magic De Spell |
- Νέα Ζηλανδία: Απίθανο να βρεθούν επιζώντες μετά την κατολίσθηση που έπληξε κάμπινγκ
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ