«Οταν χάνω ευκαιρίες με βρίζει η γυναίκα μου», δήλωσε ο Γκέκας
Ο Φάνης Γκέκας δεν έχει... ματώσει ακόμα τα αντίπαλα δίχτυα μέσα στο 2011 και όπως φαίνεται αυτή η παρατεταμένη… αποχή από το σκοράρισμα προκαλεί τη δυσαρέσκεια της συζύγου του! «Οταν χάνω ευκαιρίες με βρίζει η γυναίκα μου! Βλέπει κάθε ματς στην τηλεόραση και όταν παίζω άσχημα, μου τα «λέει» για τα καλά», είπε μεταξύ άλλων.
Ο Φάνης Γκέκας δεν έχει… ματώσει ακόμα τα αντίπαλα δίχτυα μέσα στο 2011 και όπως φαίνεται αυτή η παρατεταμένη αποχή από το σκοράρισμα προκαλεί τη δυσαρέσκεια της συζύγου του! Οπως δήλωσε ο επιθετικός της Αϊντραχτ στη «Sport Bild»:
«Οταν χάνω ευκαιρίες με βρίζει η γυναίκα μου! Βλέπει κάθε ματς στην τηλεόραση και όταν παίζω άσχημα, μου τα «λέει» για τα καλά». Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του να πετύχει κάποιο τέρμα κόντρα στη Ζανκτ Πάουλι το Σάββατο (19/3) ώστε η ομάδα του να πάρει μία πολύτιμη νίκη και να δοθεί ένα τέλος στην… κρεβατομουρμούρα!
«Παίζουμε στο σπίτι μας με τη Ζανκτ Πάουλι και μετρούν μόνο οι τρεις πόντοι, μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ», ήταν τα λόγια του Γκέκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενετία: Εννέα υπνοδωμάτια, επτά πρόωροι θάνατοι – Μπορεί το «καταραμένο» παλάτι να προσελκύσει αγοραστή;
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια



