Αποσύρονται τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τα γήπεδα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
Τέλος στην παρουσία ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ από τα γήπεδα ποδοσφαίρου των επαγγελματικών κατηγοριών. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάστηκε η υπουργική απόφαση και υπογράφεται άμεσα. Τα ασθενοφόρα θα είναι μεν σε επιφυλακή, αλλά στη βάση τους και όχι στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος στην παρουσία ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ από τα γήπεδα ποδοσφαίρου των επαγγελματικών κατηγοριών.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάστηκε η υπουργική απόφαση και υπογράφεται άμεσα. Τα ασθενοφόρα θα είναι μεν σε επιφυλακή, αλλά στη βάση τους και όχι στον αγωνιστικό χώρο.
«Θα είναι όπως είναι και για τα υπόλοιπα αθλήματα και για όλες τις διοργανώσεις για τις οποίες το ΕΚΑΒ ενημερώνεται ότι θα γίνουν. Θα είναι σε ιδιαίτερη επιφυλακή τα αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ, αλλά στο ΕΚΑΒ. Δεν θα αγκαζάρονται στα γήπεδα. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
» Θα είμαστε εκεί όπως είμαστε για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, αν χρειαστεί και αν μας καλέσουν. Όπως τακτοποιούν οι επαγγελματικές ομάδες τα θέματά τους με τον τρόπο που όλοι ξέρετε, ας τακτοποιήσουν και το θέμα αυτό. Ας είμαστε εμείς απ΄έξω» τόνισε ο υπουργός.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Σέρχιο Ράμος και το επενδυτικό γκρουπ Five Eleven Capital αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου της Ανδαλουσίας – Τέλος εποχής για τις παραδοσιακές οικογένειες μετόχων.