Εντολή στην ΕΠΟ να αναλάβει τη διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος της Superleague ετοιμάζεται να δώσει ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή (11/3) θα αποστείλει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιστολή με την οποία θα ζητά να διοργανώσει το πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι αποφασισμένη προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα απειλεί την ΕΠΟ πως αν δεν συμμορφωθεί με την άνωθεν εντολή, τότε θα διακόψει τις κρατικές επιχορηγήσεις στις 57 ποδοσφαιρικές Ενώσεις που αποτελούν την Ομοσπονδία.

Φυσικά αποφάσεις σε τέτοιου είδους θέματα δεν μπορούν να παρθούν από τη μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο είναι δεδομένο πως στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι η Ομοσπονδία θα κληθεί να πάρει μια απάντηση σε ένα δύσκολο δίλημμα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια των δημόσιων δηλώσεων του κ. Μπιτσαξή, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το εγχείρημα της Superleague αποτυχημένο. «Για μας η ΕΠΟ διοργανώνει το πρωτάθλημα. Αν έχει παραχωρήσει τη διοργάνωση αλλού, είναι δικό της θέμα», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο γγΑ τονίζοντας ταυτόχρονα πως τη διοίκηση του Συνεταιρισμού δεν μπορεί να ασκεί πρόεδρος κάποιας ΠΑΕ, αλλά τεχνοκράτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ