Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ζητά η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο καλεί να επέμβει δυναμικά και να σταματήσει ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Η ΑΕΚ απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο καλεί να επέμβει δυναμικά και να σταματήσει ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει μια σύντομη εισαγωγή τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει πληγεί κατ’ εξακολούθηση από το παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η «Ένωση» ζητά από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει προσωπικά και να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ ζητάει επίσης να πάρει σκληρά μέτρα και υπόσχεται αμέριστη βοήθεια όσο σκληρά κι αν είναι αυτά και τονίζει πως είναι μια ευκαιρία παράλληλα με τις άδειες που δίνει η πολιτεία στις εταιρίες στοιχημάτων ώστε να έχει έσοδα το δημόσιο να εξυγιανθεί παράλληλα και το βασικό προϊόν που είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ζήτησε την κατάργηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή

