Υποχώρηση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και τη Γουόλ Στριτ την Πέμπτη
Στο κόκκινο έκλεισαν και την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, αγγίζοντας το χαμηλότερα επίπεδά τους από το ξεκίνημα του χρόνου. Υποχώρηση και στη Γουόλ Στριτ μετά τα απογοητευτικά στοιχεία για το εμπορικό έλλειμμα.
Ψυχογιός Βασίλης
Στο κόκκινο έκλεισαν και την Πέμπτη οι ευρωπαϊκές αγορές, αγγίζοντας το χαμηλότερα επίπεδά τους από το ξεκίνημα του χρόνου. Υποχώρηση και στη Γουόλ Στριτ μετά τα απογοητευτικά στοιχεία για το εμπορικό έλλειμμα.
Στην Ευρώπη, η υποβάθμιση της Ισπανίας αλλά και η επιβράδυνση της αύξησης των κινεζικών εξαγωγών συνέχισαν το πτωτικό κλίμα των προηγούμενων συνεδριάσεων.
Χαμηλότερα έκλεισαν οι περισσότερες μετοχές εταιρειών μετάλλων. Η υποβάθμιση της Μαδρίτης επηρέασε ιδιαίτερα τις μετοχές των ισπανικών χρηματοπιστωτικών.
Στη Νέα Υόρκη, η αύξηση των νέων αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας την περασμένη εβδομάδα αλλά και η διόγκωση του εμπορικού ελλείμματος των ΗΠΑ επιβάρυναν τους δείκτες.
Οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών και των εταιρειών τεχνολογίας πρωταγωνίστησαν στην υποχώρηση. Στο κόκκινο και οι μετοχές των Caterpillar, General Electric.
Ο DAX30 στη Φρανκφούρτη υποχώρησε κατά 0,96% και ο CAC40 στο Παρίσι κατέγραψε πτώση κατά 0,75%. Χαμηλότερα κατά 1,55% και ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.984,60 μονάδες με πτώση 1,87%. Ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 1,84% και ο S&P500 με υποχώρηση 1,89%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442