
Απεσταλμένος του Καντάφι φτάνει την Πέμπτη στην Αθήνα
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης συναντάται το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Λίβυο απεσταλμένο Μοχάμεντ Ταχίρ Σιάλα, αναφέρει το υπουργείο. Η συνάντηση γίνεται μετά από συνεννόηση με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης συναντάται το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Λίβυο απεσταλμένο Μοχάμεντ Ταχίρ Σιάλα, αναφέρει το υπουργείο.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ, πρέσβης Ι– Α.Ζέπος.
Όπως διευκρινίζει το υπουργείο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετική συνεννόηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα με την επικεφαλής της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας, Κάθριν Άστον, ενόψει της ειδικής συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.
Μετά τη συνάντηση δεν θα γίνουν δηλώσεις στον Τύπο.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Λουίς Αμάδο συναντήθηκε ανεπίσημα με Λίβυο απεσταλμένο στη Λισαβώνα. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα γεγονότα στη χώρα.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πορτογαλίας δεν αποκάλυψε το όνομα του απεσταλμένου.
Και αυτή η συνάντηση έγινε σε συνεννόηση με την ευρωπαϊκή διπλωματία σε προετοιμασία της συνόδου των υπουργών.
* Την Τετάρτη, αξιωματούχος από την Μάλτα είχε αναφέρει ότι απεσταλμένοι της λιβυκής κυβέρνησης μετέβησαν σήμερα στο μεσογειακό νησί για να έχουν συνομιλίες με αξιωματούχους της νήσου και ότι αυτοί αναχώρησαν στη συνέχεια αεροπορικώς για την Πορτογαλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία
- Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα
- Οι ενδεκάδες του Πορτογαλία – Κροατία: Μέσα Ρονάλντο – Μόντριτς, γράφει Ιστορία ο CR7 (pics)
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον Dow, βουτιά για τον Nasdaq

