
Οι Έλληνες περνούν δύσκολες μέρες, δήλωσε ο Κ.Παπούλιας υποδεχόμενος το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ
Δύσκολες χαρακτήρισε για άλλη μία φορά τις ημέρες που περνούν οι Έλληνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, υποδεχόμενος το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Ο κ. Παπασπύρου τόνισε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δέχονται απίθανες επιθέσεις. «Εύχομαι να υπάρξει κατανόηση στα προβλήματά σας» κατέληξε ο Πρόεδρος.
Χασαπόπουλος Νίκος
Δύσκολες χαρακτήρισε για άλλη μία φορά τις ημέρες που περνούν οι Έλληνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, υποδεχόμενος το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
«Επειδή παρακολουθώ τα όσα γίνονται, βλέπω και τις δυσκολίες που έχετε εσείς, που είστε ένα δυναμικό κομμάτι μία εργαζόμενης τάξης.
» Εύχομαι να είναι τέτοιες οι συνθήκες που να υπάρξει εκ μέρους της κυβέρνησης κατανόηση για τα προβλήματα που θέτετε» τόνισε ο Πρόεδρος απευθυνόμενος στον επικεφαλής Σπύρο Παπασπύρου.
Ο κ. Παπασπύρου εξέφρασε την ανησυχία του για τις οικονομικές εξελίξεις, γιατί, όπως είπε, «ήδη έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια από την πλευρά των μισθωτών για νέες και δραματικές περικοπές στα εισοδήματα».
Παρατήρησε δε ότι «δεχόμαστε απίθανες επιθέσεις σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες ή να δημιουργηθούν κανόνες εκεί που δεν υπήρχαν για τη Δημόσια Διοίκηση. Δεν πηγαίνουν τα πράγματα με τη σωφροσύνη που θα περίμενε κανείς την ώρα της κρίσης».
Ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι η ΑΔΕΔΥ επιδεικνύει θέληση συμβιβασμού για ορισμένα πράγματα, αλλά, όπως είπε, «είστε και ανυποχώρητοι σε ορισμένα, τα οποία πλέον δεν μπορούν να πάνε περισσότερο πίσω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)

