
Επιασε το όριο και για την Σανγκάη ο Γρηγοριάδης
Ο Αρης Γρηγοριάδης πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση και στα 50μ. ύπτιο, στο διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου.
Ταμβάκος Γιάννης
Ο Αρης Γρηγοριάδης πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση και στα 50μ. ύπτιο, στο διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου.
Ο Ελληνας κολυμβητής πρώτευσε με χρόνο 25.25, πιάνοντας και σε αυτό το αγώνισμα (μετά τα 100μ. ύπτιο) το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης.
Στο ίδιο μίτινγκ, η Μάρθα Μάτσα κατετάγη δεύτερη στα 100μ. ελεύθερο με 57.54, ενώ η Ασπασία Πετραδάκη πήρε την τέταρτη θέση στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1:04.55.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για Μάρω Κοντού – «Θα τη θυμόμαστε όλοι με σεβασμό, τρυφερότητα και αγάπη»
- Φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στον Κολινδρό Πιερίας
- Η Ευρώπη ίσως κινδυνεύει με κλιματική κατάρρευση – Ερευνητές σπεύδουν στη Γροιλανδία για μετρήσεις
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Η ΚΕΔΕ στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη
- Λαγονήσι: Άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού μέσα σε κατάστημα



