
Επαφές του Αρη με Τσιώλη για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία
Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος στον Αρη, μετά την δήλωση περί σωτηρίας της ομάδας, που έκανε το Σάββατο (05/03), μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στους ανθρώπους των Κιτρίνων, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά να πάνε σε άμεση λύση με νέα προπονητή, προκειμένου να σωθεί η χρονιά.
Τσούτσου Βασιλική
Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος στον Αρη, μετά την δήλωση περί σωτηρίας της ομάδας, που έκανε το Σάββατο (05/03), μετά την ήττα από τον Ηρακλή.
Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στους ανθρώπους των Κιτρίνων, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά να πάνε σε άμεση λύση με νέα προπονητή, προκειμένου να σωθεί η χρονιά.
Τις τελευταίες 15 ημέρες ο Γιάννης Κόντης έχει συναντηθεί δύο φορές με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά για να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά.
Ωστόσο μετά τις δηλώσεις του Μιχαλήτσου θα γίνει προσπάθεια μέσα στο 48ωρο να αναλάβει ο Τσιώλης από τώρα τον Αρη. Αν τελικά δεχθεί τότε είναι πολύ πιθανό να πάμε σε «γάμο», αλλά αν αρνηθεί θα πρέπει οι Κίτρινοι να αναζητήσουν άλλη λύση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο




