Μικροεπεισόδια στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έξω από τη Βουλή για τους μετανάστες
Μικροσυμπλοκές με αστυνομικούς σημειώθηκαν την Τρίτη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μπροστά στη Βουλή από μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, συνδικαλιστικά στελέχη από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τον ΟΕΝΓΕ, τον καθηγητή πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, καθώς και τον διεθνούς φήμης συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση το ζήτημα των 300 μεταναστών-απεργών πείνας.
Μικροσυμπλοκές με αστυνομικούς σημειώθηκαν την Τρίτη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μπροστά στη Βουλή από μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, συνδικαλιστικά στελέχη από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τον ΟΕΝΓΕ, τον καθηγητή πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, καθώς και τον διεθνούς φήμης συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη.
Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση το ζήτημα των 300 μεταναστών-απεργών πείνας.
Σύμφωνα με τον Πέτρο Γιώτη από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης «η συνέντευξη Τύπου επιχειρήθηκε να δοθεί, αρχικά, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αλλά απωθηθήκαμε βίαια από τα ΜΑΤ, που χτύπησαν και τον γνωστό συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη.
» Στη συνέχεια με τη μεσολάβηση του αντιπροέδρου της Βουλής, Τάσου Κουράκη, και του βουλευτή, Θοδωρή Δρίτσα, καταφέραμε να δώσουμε τη συνέντευξη δίπλα από τη Βουλή, προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου, περικυκλωμένοι από ΜΑΤ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442