Την τελευταία στιγμή κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το σπίτι τους δύο ηλικιωμένοι, όταν η παλιά μονοκατοικία όπου διέμεναν έγινε μέσα σε λίγα λεπτά παρανάλωμα του πυρός. Το γεγονός συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο Χρυσό Εμμανουήλ Παπά. Στο σημείο έφτασαν εννέα πυροσβεστικά οχήματα από τα κλιμάκια της Ν. Ζίχνης και των Σερρών με 18 πυροσβέστες, όπου κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά και να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Το ηλικιωμένο ζευγάρι διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών με εγκαύματα σε όλο τους το σώμα και το πρόσωπο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ πιθανολογείται ότι οφείλεται σε έκρηξη της σόμπας πετρελαίου που έκαιγαν οι ηλικιωμένοι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.