Έβαλε μυαλό η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος κάθισε στον… Σβέρκος των ουραγών
Η ΑΕΚ πέρασε σαν καταιγίδα από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον Εργοτέλη με 3-2 σε ένα ματς που παραλίγο να μην ξεκινήσει, λόγω έντονης βροχής. Με «διπλό» πέρασε και η Καβάλα από την Τούμπα που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0. Στη «μάχη της ουράς» ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον «τρίποντο» από τις Σέρρες, κερδίζοντας 1-0 τον Πανσερραϊκό. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος με γκολ του Σβέρκος υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ισοπαλία του (1-1), ενώ στη Λάρισα η ΑΕΛ γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα από τον Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Η ΑΕΚ πέρασε σαν καταιγίδα από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον Εργοτέλη με 3-2 σε ένα ματς που παραλίγο να μην ξεκινήσει, λόγω έντονης βροχής. Με «διπλό» πέρασε και η Καβάλα από την Τούμπα που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0.
Στη «μάχη της ουράς» ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον «τρίποντο» από τις Σέρρες, κερδίζοντας 1-0 τον Πανσερραϊκό. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος με γκολ του Σβέρκος υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ισοπαλία του (1-1), ενώ στη Λάρισα η ΑΕΛ γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα από τον Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)


