
Προστασία ζήτησαν οι Ελληνες διεθνείς του ΠΑΟ
Οι Ελληνες διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ζητούν από την ΕΠΟ και όλους αρμόδιους φορείς να εφαρμόσουν τους κανόνες, ώστε να θωρακιστεί η ασφάλεια των αθλητών.
Κοσκέρης Νίκος
Οι Ελληνες διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ζητούν από την ΕΠΟ και όλους αρμόδιους φορείς να εφαρμόσουν τους κανόνες, ώστε να θωρακιστεί η ασφάλεια των αθλητών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα θέλαμε, απευθυνόμενοι τόσο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία μας έχει κατ’ επανάληψη τιμήσει δίνοντάς μας την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα με το Εθνόσημο, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους αρμόδιους θεσμικούς φορείς του Ποδοσφαίρου μας, να τους καλέσουμε να επιληφθούν ώστε να εφαρμοστούν οι πειθαρχικοί κανόνες και διατάξεις με στόχο να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές.
»Οι ακραίες συνθήκες υπό τις οποίες καλούμαστε κατά καιρούς να αγωνιστούμε στο γήπεδο πρέπει να αντιμετωπιστούν με παραδειγματικές τιμωρίες προκειμένου να θωρακιστεί η ασφάλεια των αθλητών και η εικόνα του ίδιου του αθλήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση



