
Αξιοποίηση Ελληνικού και προθέσεις Κατάρ στην πρώτη συνεδρίαση της Ιnvest in Greece
Την Παρασκευή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο ΔΣ της Invest in Greece, παρουσία των εποπτευόντων υπουργών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Επικρατείας με αρμοδιότητα τις Στρατηγικές Επενδύσεις, Χάρη Παμπούκη. Στη συνεδρίαση ο κ. Παμπούκης αναμένεται να παρουσιάσει και τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψής του στο Κατάρ αναφορικά με την αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό, αλλά και τις προοπτικές συμμετοχής του Κατάρ στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Invest in Greece (Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.), παρουσία των εποπτευόντων υπουργών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Επικρατείας με αρμοδιότητα τις Στρατηγικές Επενδύσεις, κ. Χάρη Παμπούκη.
Στη συνεδρίαση ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται να παρουσιάσει και τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψής του στο Κατάρ αναφορικά με την αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό αλλά και τις προοπτικές συμμετοχής του Κατάρ στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγματική αναθεώρηση: Θεσμική μεταρρύθμιση ή αναδιάταξη κυβερνητικής ισχύος;
- Ο άνθρωπος, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Χρυσές Σφαίρες
- Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονο στη Γέφυρα του Πέτρε στον ΒΟΑΚ
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
