Η απορία του Σισέ: «Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν φορούσαν φούστες;»
Για την επιλογή του να εμφανιστεί στα βραβεία «Status» με φούστα, μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε γνωστό περιοδικό. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε αναφορά στους Αρχαίους Ελληνες και αναρωτήθηκε «προς τι τόση φασαρία;»
Κύρκος Βαγγέλης
Για την επιλογή του να εμφανιστεί στα βραβεία «Status» με φούστα, μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε γνωστό περιοδικό. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε αναφορά στους Αρχαίους Ελληνες και αναρωτήθηκε προς τι τόση φασαρία;»
Οι δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ στο «Thema People»:
«Προς τι αυτή η φασαρία; Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν φορούσαν φούστες; Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Στο Σύνταγμα οι Τσολιάδες που είναι σύμβολα δεν φορούν κάτι αντίστοιχο; Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ο κόσμος σοκαρίστηκε όπως και τα Μίντια με το πως εμφανίστηκα», σημείωσε ο Γάλλος στράικερ.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως το άσπρο σακάκι ήταν ραμμένο από τον Γιώργο Παπαδογάμβρο στην Κηφισιά, το μενταγιόν μάρκας «Nous Sommes», οι αρβύλες Dr. Martens- limited και η φούστα του γιαπωνέζικου οίκου μόδας «Commes des Garcons».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ




