
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια» τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια» ευχήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ χαρακτήρισε ζούγκλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη και απαράδεκτα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια» ευχήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ χαρακτήρισε ζούγκλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη και απαράδεκτα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αναλυτικά όσα είπε στην «ΕΡΑ Σπορ 101,8» ο Παύλος Γιαννακόπουλος:
«Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως. Πρέπει ο Καλόπουλος να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε μια λύση, έτσι ώστε ο εκάστοτε διαιτητής, σε τέτοια μεγάλα ματς, να είναι αμερόληπτος» είπε αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επεισόδια τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Εκεί έγινε ζούγκλα. Η πολιτεία πρέπει αμέσως να βρει λύση», ενώ σε ερώτηση, αν γνωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε:«Όχι δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Πάντως, είναι απαράδεκτα αυτά που είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα.
»Έπρεπε να ρίξει τους τόνους, μετά τον αγώνα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια. Άντε να κρατήσεις τώρα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μην κάνουν επεισόδια.
»Ελπίζω να παραμείνουν ήρεμοι και ο Παναθηναϊκός θα πείσει την πολιτεία να αλλάξει τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα παραμείνει συσπειρωμένος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ




