
Κλειστά τα καφέ και εστιατόρια στη Δ.Μακεδονία κόντρα στον αντικαπνιστικό νόμο
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα, όλα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες) των νομών Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών τους για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος .
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα, όλα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες) των νομών Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών τους για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου τους, οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για την «ερήμωση των καταστημάτων, το κλείσιμο πολλών απ’ αυτά και την απώλεια θέσεων εργασίας» και ζητούν:
– Αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου
– Μείωση του ΦΠΑ στο 6,5%
– Κατάργηση του δημοτικού φόρου και
– Κατάρτιση φορολογικών κινήτρων για τη δημιουργία επιχειρήσεων αμιγώς καπνιζόντων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Στο λάκκο των λεόντων
- Καταγγελία σοκ: Γαλλίδα ψυχίατρος καταγγέλλει βιασμό στην Κρήτη – «Ήταν με τη θέλησή της» λέει ο καταγγελλόμενος
- Η παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού μετατράπηκε σε «σπηλιά»
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442