
Παραιτήθηκε, τελικά, ο γενικός γραμματέας Λιμένων Γιώργος Βλάχος
Ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Βλάχος υπέβαλε, τελικά, την Παρασκευή την παραίτηση του στον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη.
Ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Βλάχος υπέβαλε, τελικά, την Παρασκευή την παραίτηση του στον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βλάχου και τον ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε.
Την παραίτηση του γενικού γραμματέα είχε ζητήσει ο υπουργός, επικαλούμενος έλλειψη συνεργασίας. Ωστόσο, ο κ. Βλάχος, μέχρι σήμερα αρνείτο να αποχωρήσει από τη θέση του, στην οποία τοποθετήθηκε το 2009 μέσω του opengov.
Ο κ. Βλάχος μετέβη την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου παρουσίασε τη θέση του σε συμβούλους του πρωθυπουργού.
«Με τον κ. Βλάχο δεν υπήρχε καλή συνεργασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησα την παραίτηση, την οποία δεν την υπέβαλλε και αναγκάστηκα εγώ να υπογράψω διάταγμα και να το στείλω στον πρωθυπουργό» δήλωσε ο κ. Διαμαντίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά την Πλευρίτου και η Νίνου συνεχίζει τον Ολυμπιακό (pic)
- Παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα Μύτικα από τον Δήμο Πρέβεζας
- Σποτ του ΠΑΣΟΚ για Ελλάδα 2.0 και Ταμείο Ανάκαμψης: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Πολιτική Προστασία
- «Ο Εμπαπέ προσπαθεί να πείσει τον Ολίσε για την Ρεάλ»! (pics)
- Βενεζουέλα: Κρίσιμες ώρες – Διασώστες πλησιάζουν επιζώντα των σεισμών μετά από οκτώ μέρες
- Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το Siri AI; Η μεγάλη κόντρα της Apple με τις Βρυξέλλες



