
Σε λίγες ημέρες θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ΙΚΑ, διαβεβαιώνει ο Ρ.Σπυρόπουλος
Αθήνα: Σε μια εβδομάδα η κατάσταση με τα ραντεβού του ΙΚΑ, που ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας των γιατρών, θα έχει ομαλοποιηθεί, δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος απαντώντας στις επικρίσεις για τις ουρές.
Αθήνα: Σε μια εβδομάδα η κατάσταση με τα ραντεβού του ΙΚΑ, που ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας των γιατρών, θα έχει ομαλοποιηθεί, δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος απαντώντας στις επικρίσεις για τις ουρές.
Μιλώντας στον Βήμα 995, επανέλαβε ότι στο εξής ο ασφαλισμένος θα μπορεί να επιλέγει τον γιατρό του είτε από τις μονάδες του ΙΚΑ είτε από τους συμβεβλημένους του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ.
Όταν αποσυμφορηθεί η κατάσταση για τους 7.000 γιατρούς του ΙΚΑ, τότε θα μπορούμε να ορίσουμε και το μίνιμουμ της εικοσάλεπτης εξέτασης, πρόσθεσε ο κ. Σπυρόπουλος.
Χαρακτήρισε «λόγια θυμού» τις απειλές των γιατρών ότι θα καταργήσουν το νόμο στην πράξη και πρόσθεσε ότι η συντριπτική πλειονότητα γιατρών, φαρμακοποιών και ασφαλισμένων είναι υπέρ της αλλαγής.
«Το ΙΚΑ έπειτα από 4-5 μήνες θα είναι μόνο εθνικός οργανισμός συντάξεων» είπε ο κ. Σπυρόπουλος προσθέτοντας ότι ο κλάδος Υγείας εντάσσεται στον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥ).
health.in.gr
- Νέες διασώσεις αλλοδαπών σε Κρήτη και νότια Πελοπόννησο
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Σπερς – Νικς: Και τώρα οι δύο τους – Αυτό είναι το πρόγραμμα των τελικών του NBA
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό
- Πτολεμαΐδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
- Kellogg’s: Πως η πατέντα για τα πρώτα δημητριακά δημιούργησε αδελφική αντιζηλία και τη μεγαλύτερη εταιρεία

