
«Όχι» από το ΚΚΕ στον διάλογο για το τριετές δημοσιονομικό πρόγραμμα
Αρνητικά απάντησε το ΚΚΕ στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για συμμετοχή στον διάλογο αναφορικά με το τριετές δημοσιονομικό πρόγραμμα. «Δεν έχει κανένα νόημα ο διάλογος με μία κυβέρνηση, η οποία έφερε στην Ελλάδα το Μνημόνιο και όλους εκείνους τους βάρβαρους μηχανισμούς, που έναν στόχο έχουν: Την κερδοφορία του κεφαλαίου σε βάρος των πιο στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Αρνητικά απάντησε το ΚΚΕ στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για συμμετοχή στον διάλογο αναφορικά με το τριετές δημοσιονομικό πρόγραμμα.
«Δεν έχει κανένα νόημα ο διάλογος με μία κυβέρνηση, η οποία έφερε στην Ελλάδα το Μνημόνιο και όλους εκείνους τους βάρβαρους μηχανισμούς, που έναν στόχο έχουν: Την κερδοφορία του κεφαλαίου σε βάρος των πιο στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη τη συναίνεση των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων, συνολικά των δυνάμεων του κεφαλαίου και καταλήγει: «στον πόλεμο της πλουτοκρατίας ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του πόλεμο με αφετηρία την απειθαρχία και την ανυπακοή, την πάλη για τη διεκδίκηση της λαϊκής εξουσίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αν πέθαναν 32 Κουβανοί για να προστατέψουν τον Μαδούρο, φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ, λέει ο Ντίας – Κανέλ
- Ισπανία – Αυστρία: O Oϊαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ για την Ισπανία (vid)
- Εντοπίστηκε «διεθνές δίκτυο» ανδρών που νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες – Οκτώ συλλήψεις στη Βρετανία
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρόε παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας

