Επιχείρηση Φόνος
Ένα έργο για τον φόβο, για την άσκηση τρομοκρατίας που βρίσκει πολυάριθμες εφαρμογές στην καθημερινότητά μας, για τις πολλαπλές όψεις της πραγματικότητας και τα παιχνίδια εξουσίας. Ένα εξαιρετικά επίκαιρο έργο, που αποτελεί μια πρόκληση για τον θεατή καθώς τον παρακινεί να δει πίσω από την «αλήθεια» που του παρουσιάζεται μια άλλη όψη της πραγματικότητας.
Μια μοναδική, πολυεπίπεδη σκηνική αναζήτηση, -αποτέλεσμα μιας πολύμηνης διαδικασίας-, που ένωσε επαγγελματίες ηθοποιούς και νέους ηθοποιούς (τελειόφοιτους του Εργαστηρίου Υποκριτικής Άκη Δαβή) στις πρώτες του παρουσιάσεις την περασμένη άνοιξη σε μορφή work in progress ενώ η ολοκληρωμένη εκδοχή της παράστασης (που παρουσιάστηκε ήδη σε ανθρώπους της τέχνης και φοιτητές δραματικών σχολών και θεατρολογίας) κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Φωτισμοί: Θωμάς Χαρέλας
Παίζουν: Μανώλης Ιωνάς, Βαγγέλης Λιοδάκης, Ειρήνη Παπαδημάτου
Παραστάσεις: Τετάρτη (απογευματινή) 19:00, Πέμπτη-Παρασκευή 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 10€ (φοιτητικό)
Οι παραστάσεις συνεχίζονται για το κοινό στην Αθήνα έως το τέλος Απριλίου 2011 και θα συνεχιστούν τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Σοφούλη.
| Μανώλης Ιωνάς | |
| Ηθοποιός: | Βαγγέλης Λιοδάκης |
| Ηθοποιός: | Ειρήνη Παπαδημάτου |
| Μανώλης Ιωνάς | |
| Ρίτσαρντ Χάρις |
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας
- ΗΠΑ και Ισραήλ κήρυξαν πόλεμο στο Ιράν με ορίζοντα την «αλλαγή καθεστώτος»
- Επίθεση στο Ιράν: Φωτιά στις τιμές των καυσίμων – Πόσο έχουν αυξηθεί
- Τζέφρι Έπσταϊν: Η προσπάθεια να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μια μέρα πριν συλληφθεί

