
Υπόσχεση Αβραάμ στο ίδρυμα «Ελπίδα» για… νίκη επί του ΠΑΟ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παρέδωσε τα χρήματα από το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ίδρυμα «Ελπίδα» και υποσχέθηκε ότι θα πράξει το ίδιο και όταν λάβει το πριμ από... τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Ο 26άχρονος αμυντικός έκανε πράξη τη δέσμευσή του να δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα τα 10.000 ευρώ από το φλουρί που κέρδισε στην κοπή της πίτας.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παρέδωσε τα χρήματα από το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ίδρυμα «Ελπίδα» και υποσχέθηκε ότι θα πράξει το ίδιο και όταν λάβει το πριμ από… τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Ο 26άχρονος αμυντικός έκανε πράξη τη δέσμευσή του να δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα τα 10.000 ευρώ από το φλουρί που κέρδισε στην κοπή της πίτας.
Έτσι, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης τα γραφεία του ιδρύματος «Ελπίδα» και παρέδωσε τα χρήματα στην πρόεδρο, κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη.
Κατά την παράδοση του χρηματικού αυτού ποσού ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Θα σας πω δύο πράγματα, ένα που θα σας στενοχωρήσει κι ένα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα χάσετε, αλλά το πριμ της νίκης θα το προσφέρω στο ίδρυμα», ήταν τα λόγια του Παπαδόπουλου με τους παρευρισκόμενους να χαμογελούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)


