MTV TAKE 20 με το Γιώργο Σατσίδη
Μαζί θα δούμε το γκλάμουρους photo shooting στην Πόλη των Αγγέλων, καθώς βέβαια και το τρέιλερ της νέας, συγκλονιστικής ταινίας του Τζίμι Φάλον, τις 127 ώρες.
Η εκπομπή όμως θα έχει και πολλή μουσική! Cher και Christina Aguilera μας μεταφέρουν σε έναν λαμπερό κόσμο και μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για το Burlesque.
Ακόμα, θα πάρουμε μια γεύση από το πρώτο τρέιλερ από την τρισδιάστατη, κινηματογραφική βιογραφία του 16χρονου παγκόσμιου φαινομένου, που ακούει στο όνομα Justin Bieber και θα γνωρίσουμε το Glee. Τη νεανική σειρά που εκτός από 3 χρυσές σφαίρες έχει κατακτήσει και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.
Τέλος, στο στούντιο του MTV, θα βρεθεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ο Βλαδίμηρος ανοίγει την καρδιά του στον Γιώργο Σατσίδη και ομολογεί: «Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Παίζουμε μαζί και στο θέατρο όπου η Κατερίνα ενσαρκώνει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Όμως κι εκεί, παραμένει σέξι».
Όσο για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι πιστός. Έχω την τύχη να έχω βρει το έτερον μου ήμισυ. Με τη γυναίκα μου παίζουμε μαζί και στο θέατρο και νιώθω πολύ τυχερός που την έχω δίπλα μου συνέχεια. Είμαστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και ναι, είμαι πιστός».
Ο Bλαδίμηρος πάντως δίνει και το δικό του αισιόδοξο μήνυμα στους νέους: «Ας μη μιζεριάζουμε, η εποχή είναι δύσκολη αλλά με αισιοδοξία και χαμόγελο μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο χάρτης το 2026 – Ακριβά ακίνητα, χαμηλή διαθεσιμότητα και επενδύσεις υψηλού ρίσκου
- Καφέ: Οι Έλληνες που στέλνουν τον freddo στο εξωτερικό
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του
- Οι δύο φάσεις της κακοκαιρίας που έπνιξε την Αττική και το κρίσιμο τρίωρο

