Δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στη Βραζιλία ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Αμέρικα Μπέλο Ορισόντε, Γουίλιαμ Μοράις. Καθώς περπατούσε με κάποιους συμπαίκτες του και μία κοπέλα στην περιοχή Παμπούλα στην Μπέλο Ορισόντε, τρεις ληστές τους επιτέθηκαν. Ο Μοράις έτρεξε να φύγει, αλλά δέχτηκε σφαίρα στην πλάτη και πέθανε ακαριαία. Ο Μοράις είχε αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς, από την οποία είχε δοθεί δανεικός στην Αμέρικα Μπέλο Ορισόντε. Η αστυνομική διεύθυνση της Μπέλο Ορισόντε δεν επιβεβαιώνει την παρουσία άλλων ποδοσφαιριστών, εκτός της κοπέλας που τον συνόδευε. Η αστυνομία έχει προβεί σε συλλήψεις τριών υπόπτων ανδρών που αναγνώρισε η νεαρή κοπέλα, η οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.
Ζούμε μέσα στην ταχύτητα. Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη υποχρεώσεις, που πολλές φορές δεν έχουμε καταλάβει πώς πέρασε η μέρα. Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι πάμε μπροστά;
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Το έργο - μονόλογος Μέσα στο ναρκοπέδιο, μου είπαν πως θα μάθω να χορεύω σε κείμενο Μαρίας Λούκα, σκηνοθεσία Παυλίνας Μάρβιν και τον Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται από τις 24 Νοεμβρίου στο Κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων.
Φοβερό βόλεϊ στο Ρέντη και νικητής ο Ολυμπιακός με 3-1 σετ κόντρα στον Πανιώνιο, με τις «ερυθρόλευκες» να πατούν κορυφή και να δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό.
LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Καλαμάτα – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Volleyleague Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
Ο εξαιρετικός Άρης Betsson δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό και έκανε ντέρμπι το ματς του ΟΑΚΑ, ωστόσο η κλάση του Ναν στο φινάλε «καθάρισε» τη νίκη για τους «πράσινους» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είχε πολλά να πει για την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα, ωστόσο οι ατάκες του για το προηγούμενο ματς είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...