Τραυματισμός αστυνομικού στη διάρκεια καταδίωξης κοντά στην Αράχωβα
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στη διάρκεια καταδίωξης στην περιφερειακή οδό Λειβαδιάς-Αράχωβας. Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, στη διάρκεια της καταδίωξης, το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας δέχθηκε τα πυρά ενός εκ των επιβατών του ΙΧ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στον μηρό ένας αστυνομικός. Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στη διάρκεια καταδίωξης στην περιφερειακή οδό Λειβαδιάς-Αράχωβας. Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.
Όλα άρχισαν στις 11:45 το πρωί της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λειβαδιάς έκαναν σήμα για έλεγχο σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Audi, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα και τότε το συμβατικό όχημα της αστυνoμίας και ένα περιπολικό της Τροχαίας άρχισαν να τον καταδιώκουν.
Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, ένας εκ των επιβατών του ΙΧ άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ εναντίον του αυτοκινήτου της αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί στον αριστερό μηρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας μεταφέρεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ, τράπηκαν σε φυγή με άλλο αυτοκίνητο. Η αστυνομία εντόπισε το Audi και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής