Καρναβάλι με τους: «The Walking Dead»
Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, μεταμφιεστείτε σαν ζόμπι και απολαύστε συνεχόμενα και τα έξι επεισόδια του The Walking Dead, ξεκινώντας με το ιδιαίτερα συγκλονιστικό director’s cut πρώτο επεισόδιο από τον τρεις φορές υποψήφιο για Oscar σκηνοθέτη, συγγραφέα και παραγωγό Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile). Χάρη στο The Walking Dead, απολαύστε το πιο ξέφρενο καρναβάλι της ζωής σας!
Γιορτάστε με τα καλύτερα κουστούμια, το καλύτερο μακιγιάζ, δια χειρός του βραβευμένου με Oscar® Greg Nicotero (The Chronicles of Narnia, The Lion,the Witch and the Wardrobe) την περισσότερη δράση, τις καταπληκτικές ερμηνείες (Andrew Lincoln, Sara Wayne Callies, Jon Bernthal) και ένα θέαμα που δύσκολα θα ξεχάσετε.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε το The Walking Dead, το οποίο μετά από την παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε θα προχωρήσει και σε δεύτερο κύκλο, 13 ωριαίων επεισοδίων που θα προβληθούν στην Αμερική στο AMC και στην Ελλάδα αποκλειστικά στο FX τον επόμενο χρόνο.
Για περισσότερες ιδέες για τις φετινές απόκριες, επισκεφτείτε το http://www.fxtv.gr/thewalkingdead όπου υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή και τους συντελεστές της σειράς, αποκλειστικές φωτογραφίες, βίντεο από τα γυρίσματα των έξι επεισοδίων του πρώτου κύκλου της σειράς, και ένα παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία της σειράς.
- ΚΚΕ: Συμμετοχή της κυβέρνησης στο «ειρηνευτικό σχέδιο» των ΗΠΑ στη Γάζα, ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
