Με μηνύσεις απειλεί η διοίκηση του Μετρό όσους αγνόησαν την απόφαση του δικαστηρίου
Νομικά θα κινηθεί η διοίκηση του Μετρό μετά την απόφαση των εργαζομένων να αγνοήσουν την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε την απεργία Τρίτης παράνομη. Θα εξεταστούν όλες οι νομικές ενέργειες, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της ΑΜΕΛ.
Νομικά θα κινηθεί η διοίκηση του Μετρό μετά την απόφαση των εργαζομένων να αγνοήσουν την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε την απεργία Τρίτης παράνομη.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της ΑΜΕΛ Σ.Μιχαλόπουλος δήλωσε ότι θα εξεταστούν όλες οι νομικές ενέργειες, προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή των νομικών αποφάσεων.
Όπως είπε, εξετάζεται η παρέμβαση εισαγγελέα ή η αποζημίωση της εταιρίας για τις απώλειες από την παράνομη απεργία.
Πρόσθεσε ότι απώλειες σε έσοδα υπάρχουν και από το κίνημα «Δεν Πληρώνω», αλλά μικρότερη, της τάξης του 5% με 7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442