
Κλειστά Τρίτη ώς Παρασκευή τα ιατρεία του ΙΚΑ – Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών
Αθήνα: Απεργία διάρκειας τεσσάρων ημερών, από την Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ.
Αθήνα: Απεργία διάρκειας τεσσάρων ημερών, από την Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ.
Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τους, τα πολυϊατρεία του Ιδρύματος δεν θα λειτουργήσουν από αύριο, Τρίτη έως την Παρασκευή, καθώς κηρύχθηκαν δύο διαδοχικές 48ωρες απεργίες.
Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει για αύριο, Τρίτη τετράωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Οι γιατροί ζητούν να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας» και να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι γιατροί.
health.in.gr
- Συναυλία Metallica: Ο κιθαρίστας των Gojira με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»
- Το Ισραήλ απέλασε τους δύο ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Δεν απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος τους
- Πάτρα: Βγήκε με όπλο στους δρόμους και άρχισε να πυροβολεί
- Διπλωματική κινητικότητα για το Ουκρανικό – Ο Πούτιν πρότεινε τον Σρέντερ ως συντονιστή των διαπραγματεύσεων
- Λέσβος: Έκαψαν αυτοκίνητο πολίτη που κατήγγειλε κακοποιήσεις ζώων – H τρίτη φορά που δέχεται ανάλογη επίθεση
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής και φυσικά πήρε το χρυσό



