«Άσφαιρο» το ντέρμπι του Βορρά, στο +7 ο Ολυμπιακός μέσω Βόλου, λαχτάρησε η ΑΕΛ
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ να μένει... κολλημένο στο 0-0, έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός του Πειραιά, νίκησε 1-0 αυτόν του Βόλου και ξαναπήγε στο +7, ενώ η Λάρισα, νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό αν και λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει». Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα που «έκλεψε» τον βαθμό στο 90', ενώ στο Περιστέρι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ να μένει… κολλημένο στο 0-0, έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός του Πειραιά, νίκησε 1-0 αυτόν του Βόλου και ξαναπήγε στο +7, ενώ η Λάρισα, νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό αν και λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει».
Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα που «έκλεψε» τον βαθμό στο 90′, ενώ στο Περιστέρι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
Δείτε το φωτορεπορτάζ των αγώνων…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Η βαθμολογία στη League Phase μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Δεν έχει ελληνικό δίπλωμα οδήγησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Καϊράτ – Ολυμπιακός 0-1: Κυρίαρχοι και «ζωντανοί» για πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (vids)
- Δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό μετά το γκολ (vids)
- «Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες» λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Οι καταγγελίες των κτηνοτρόφων στην Κρήτη

