
Προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στη νοτιοανατολική Ρόδο
Μεγάλα προβλήματα στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού της Ρόδου προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.
Μεγάλα προβλήματα στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού της Ρόδου προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, στις περιοχές του Αρχαγγέλου, του Καλάθου και του Λάρδου υπερχείλισαν χείμαρροι
και προκάλεσαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ενώ αρκετές ζημιές έχουν προκληθεί σε αγροτικούς δρόμους και καλλιέργειες. Ακόμη, αναφέρεται ότι παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχει κινητοποιηθεί η δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με την συνδρομή συνεργείων του δήμου της Ρόδου.
Λόγω των βροχοπτώσεων υπάρχουν μικροπροβλήματα και σε άλλες περιοχές του νησιού ενώ έχουν σημειωθεί και ολιγόωρες διακοπές ρεύματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)
- Φουλ επίθεση το Βέλγιο και γρήγορο 1-0 επί των ΗΠΑ (vids)
- Στα 37 δισ. δολάρια οι επικαιροποιημένες ζημιές από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε ανοιχτά του Ομάν – Πώς γίνεται η διέλευση από και προς το Ορμούζ


