
ΠΑΟ… χωρίς Λέτο, Σπυρόπουλο, Γκαρθία και Μαρίνο με Εργοτέλη
Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Λέτο, Μαρίνος, Γκαρσία και Σπυρόπουλος, δεν υπολογίζονται.
Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Λέτο, Μαρίνος, Γκαρσία και Σπυρόπουλος, δεν υπολογίζονται.
Οι τέσσερις προαναφερθέντες προπονήθηκαν ατομικά την Πέμπτη και ακόμα κι αν είναι έτοιμοι την Παρασκευή, πολύ δύσκολα θα είναι συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που ακολουθεί και η κρίσιμη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε οκτώ μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών





