
ΠΑΟ… χωρίς Λέτο, Σπυρόπουλο, Γκαρθία και Μαρίνο με Εργοτέλη
Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Λέτο, Μαρίνος, Γκαρσία και Σπυρόπουλος, δεν υπολογίζονται.
Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Λέτο, Μαρίνος, Γκαρσία και Σπυρόπουλος, δεν υπολογίζονται.
Οι τέσσερις προαναφερθέντες προπονήθηκαν ατομικά την Πέμπτη και ακόμα κι αν είναι έτοιμοι την Παρασκευή, πολύ δύσκολα θα είναι συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που ακολουθεί και η κρίσιμη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε οκτώ μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μπανγκλαντές: Συνελήφθη στρατιωτικός, καταζητούμενος επί 45 χρόνια για τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ζιαούρ Ραχμάν
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική




