
Νέες άδειες ενεργειακών επιθεωρητών χορηγούνται σε μηχανικούς
Τριπλασιάζεται ο αριθμός των ενεργειακών επιθεωρητών, με απόφαση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνας Μπιρμπίλη με την οποία χορηγούνται νέες προσωρινές άδειες επιθεωρητών σε μηχανικούς. Πλέον οι επιθεωρητές που μπορούν να κάνουν επιθεωρήσεις και να εκδίδουν ενεργειακά πιστοποιητικά ανά την Ελλάδα είναι 1.225.
Τριπλασιάζεται ο αριθμός των ενεργειακών επιθεωρητών, με απόφαση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνας Μπιρμπίλη με την οποία χορηγούνται νέες προσωρινές άδειες επιθεωρητών σε μηχανικούς.
Έτσι οι επιθεωρητές που μπορούν να κάνουν επιθεωρήσεις και να εκδίδουν ενεργειακά πιστοποιητικά ανά την Ελλάδα είναι, πλέον, 1.225 ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου είχαν δοθεί άδειες σε 417.
Τα ενεργειακά πιστοποιητικά είναι απαραίτητα από την αρχή του χρόνου για τις αγοραπωλησίες ακινήτων, ενώ από τον Ιούλιο επεκτείνονται και στις μισθώσεις.
Ενεργειακά πιστοποιητικά απαιτούνται, επίσης, για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ Οίκον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

