
Τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κάσιο θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 25άχρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Κάσιο Αλεσάντρο Ντε Σόουζα, βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Τύπου. Έχει δώσει το «ok» ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς πρόκειται για ελεύθερο παίκτη από τη Φλουμινένσε.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 25άχρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Κάσιο Αλεσάντρο Ντε Σόουζα, βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας για Σπορ».
Μετά την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού μέσου Μίτσελ, η «Ένωση» προσπαθεί να κλείσει μία ακόμη «τρύπα» στο ρόστερ της και ο Κάσιο αποτελεί μια αρκετά καλή περίπτωση και μάλιστα έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβρη από την Φλουμινένσε. Στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλιίας μετράει 14 συμμετοχές (12 την πρώτη χρονιά και 2 μόλις την επόμενη) ώσπου έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ένωση» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εγκρίνει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ο Κάσιο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και έχει παίξει στις Γιουβεντούτε και Αβάι πριν μετακομίσει το 2009 στην Φλουμινένσε. Αυτή τη στιγμή ανήκει στο δυναμικό της Ντερπορτίβο Μπραζίλ, ομάδα που δημιουργήθηκε το 2005 από εταιρεία μάνατζερ για να αγωνίζονται όσοι παίκτες αυτής της εταιρείας αναζητούν συμβόλαιο και στην ουσία μιλάμε για ελεύθερο παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κάρολος Παπούλιας: Ο «Παύλος» και η «Φρειδερίκη»
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα»
- Αρχεία Έπσταϊν: Ερωτήματα για επικεφαλής υπηρεσίας που διόρισε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Κρασί: Γιατί είναι ακριβό όταν σερβίρεται στα εστιατόρια – Μήλον της Έριδος οι πολλαπλασιαστικοί συντελεστές
- Ηράκλειο: Άντρας περιπλανιόταν γυμνός στο λιμάνι – Τον αναζητούσαν συγγενείς του
- Γιάννης… Τραβόλτα: Πρωταγωνιστής σε… remake του Grease ο Αντετοκούνμπο (vid)





