
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Πολωνό τερματοφύλακα Βιτόφσκι
Τα δίχτυα του Ηρακλή θα υπερασπίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Πολωνός τερματοφύλακας Νόρμπερτ Βιτόφσκι, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Ηρακλής. Πρόκειται για τον 29χρονο τερματοφύλακα, ύψους 1,90μ, της Αρκα Γκντίνια, της οποίας ήταν και αρχηγός. Στα πέντε χρόνια που συνεργάστηκε με την πολωνική ομάδα μέτρησε συνολικά 110 συμμετοχές.
Τα δίχτυα του Ηρακλή θα υπερασπίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Πολωνός τερματοφύλακας Νόρμπερτ Βιτόφσκι, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Ηρακλής.
Πρόκειται για τον 29χρονο τερματοφύλακα, ύψους 1,90μ, της Αρκα Γκντίνια, της οποίας ήταν και αρχηγός. Στα πέντε χρόνια που συνεργάστηκε με την πολωνική ομάδα μέτρησε συνολικά 110 συμμετοχές.
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Πολωνό τερματοφύλακα και αρχηγό της πολωνικής Arka Gdynia, Norbert Witkowski. Το συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2012», αναφέρει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία



