
Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μπόουλντιν του Ηρακλή
Θετικός σε απαγορευμένες ουσίες βρέθηκε ο άσος του Ηρακλή, Ματ Μπόουλντιν! Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικατασταθεί από τον Σμους Πάρκερ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο Γηραιός την Κυριακή. 0 22άχρονος παίκτης υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 17 Δεκεμβρίου πριν από το ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος, το οποίο ήταν θετικό στην ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη.
Θετικός σε απαγορευμένες ουσίες βρέθηκε ο άσος του Ηρακλή, Ματ Μπόουλντιν! Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικατασταθεί από τον Σμους Πάρκερ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο Γηραιός την Κυριακή.
0 22άχρονος παίκτης υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 17 Δεκεμβρίου πριν από το ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος, το οποίο ήταν θετικό στην ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη.
Ο Μπόουλντιν έχει το δικαίωμα να ζητήσει να εξεταστεί και δεύτερο δείγμα, το οποίο αν επίσης βγει θετικό τότε όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Ελλάδας για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ πως στο πρώτο δείγμα στον έλεγχο της 17ης Δεκεμβρίου του αθλητή Ματ Μπόουλντιν βρέθηκε η ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη που ανήκει στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA. Ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης και του β΄ δείγματος. Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ τονίζει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες απ΄ τους κανονισμούς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
