
Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μπόουλντιν του Ηρακλή
Θετικός σε απαγορευμένες ουσίες βρέθηκε ο άσος του Ηρακλή, Ματ Μπόουλντιν! Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικατασταθεί από τον Σμους Πάρκερ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο Γηραιός την Κυριακή. 0 22άχρονος παίκτης υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 17 Δεκεμβρίου πριν από το ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος, το οποίο ήταν θετικό στην ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη.
Θετικός σε απαγορευμένες ουσίες βρέθηκε ο άσος του Ηρακλή, Ματ Μπόουλντιν! Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικατασταθεί από τον Σμους Πάρκερ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο Γηραιός την Κυριακή.
0 22άχρονος παίκτης υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 17 Δεκεμβρίου πριν από το ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος, το οποίο ήταν θετικό στην ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη.
Ο Μπόουλντιν έχει το δικαίωμα να ζητήσει να εξεταστεί και δεύτερο δείγμα, το οποίο αν επίσης βγει θετικό τότε όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Ελλάδας για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ πως στο πρώτο δείγμα στον έλεγχο της 17ης Δεκεμβρίου του αθλητή Ματ Μπόουλντιν βρέθηκε η ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη που ανήκει στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA. Ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης και του β΄ δείγματος. Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ τονίζει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες απ΄ τους κανονισμούς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles


