Στο «Γκαράζ», του Κώστα Αποστόλου
Κι όλα αυτά μέσα σε έναν απίστευτο χώρο «γκαράζ», με ανεκτίμητη αξία που ανήκει στην ιδιωτική συλλογής του Κώστα Αποστόλου.
Σε αυτή τη συλλογή υπάρχουν δεκάδες παλιά αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και αρκετά αγωνιστικά που έχουν συμμετάσχει σε αγώνες ράλι.
Ο ιδιοκτήτης τους θα μας μιλήσει για την ενασχόλησή του με το αυτοκίνητο, την τεχνολογία και τους αγώνες και φυσικά για τα αυτοκίνητα της μοναδικής συλλογής του, τα οποία είναι μηχανικώς άρτια και μπορούν να κινηθούν κανονικά!
Ακόμη στο Traction δείτε : RALLY DAKAR 2011 Το 33ο Rally Dakar έφτασε στο τέλος του.
Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά και quads, μετά από ένα δύσκολο 15νθήμερο και 13 ειδικές διαδρομές στα εδάφη της Αργεντινής και της Χιλής, τερμάτισαν.
Ποιοι ήταν οι νικητές;
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού

