
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο κατηγορούμενοι για επεισόδια στην Κερατέα
Ελεύθεροι, με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο κάτοικοι της Κερατέας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για τα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή με αστυνομικούς.
Ελεύθεροι, με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο κάτοικοι της Κερατέας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για τα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή με αστυνομικούς.
Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών, έκρηξη, εμπρησμό και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.
Και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με τη συγκέντρωση των κατοίκων, που διαμαρτύρονται για την κατασκευή ΧΥΤΥ. Λένε, μάλιστα, ότι συνελήφθησαν ενώ γύριζαν από νυχτερινή διασκέδαση.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί, προς συμπαράσταση των δύο, περίπου εκατό κάτοικοι της περιοχής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση