
Μεγάλη νίκη-πρόκριση του Παγδατή στον 3ο γύρο του Όπεν Αυστραλίας
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Όπεν της Αυστραλίας, καθώς σε αγώνα για τον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-1 σετ επί του Αργεντινού Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στη «Ροντ Λέιβερ Αρίνα».
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Όπεν της Αυστραλίας, καθώς σε αγώνα για τον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-1 σετ επί του Αργεντινού Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στη «Ροντ Λέιβερ Αρίνα».
Αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Παγδατής έχασε το τρίτο σετ, αλλά στο 4ο δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει. Τα σετ (με δεύτερο τον Κύπριο τενίστα): 1-6, 3-6, 6-4, 3-6.
Επόμενος αντίπαλος του Κύπριου πρωταθλητή είναι το Νο 11 του ταμπλό, ο Αυστριακός, Γιούργκεν Μέλτζερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)
- Καντζούρης για το Game 5 του Παναθηναϊκού: «Τεράστια η απουσία του Σλούκα»
- Δικαστική υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου
- Ταξίδια: Τι αλλάζει στην Ευρώπη – Ένα ταξίδι, ένα εισιτήριο, πλήρη δικαιώματα
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Μάχη χαρακωμάτων» της Ryanair με την Fraport – Σύγκρουση «γιγάντων» με φόντο την Ελλάδα
- Sarmat: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο του Πούτιν – Πότε θα είναι έτοιμο




