
Σε κινητοποιήσεις από τις 24 Ιανουαρίου προχωρούν οι αγρότες
Να συμμετάσχουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε ολόκληρη την Ελλάδα, «κόντρα στα νέα οικονομικά μέτρα και την αντιλαϊκή επίθεση ΕΕ και κυβέρνησης, που θα είναι πιο άγρια το 2011», καλεί τους αγρότες η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ). Μεταξύ άλλων, προβλέπεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διεθνή έκθεση Agrotica στις 5 Φεβρουαρίου.
Να συμμετάσχουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο σε ολόκληρη την Ελλάδα, «κόντρα στα νέα οικονομικά μέτρα και την αντιλαϊκή επίθεση ΕΕ και κυβέρνησης, που θα είναι πιο άγρια το 2011», καλεί τους αγρότες η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ).
Συγκεκριμένα, τους καλεί να κατέλθουν στις πολύμορφες, όπως τις χαρακτηρίζει, κινητοποιήσεις που ξεκινούν στις 24 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη συγκέντρωση στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Agrotica. στις 5 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, τους καλεί και στα κοινά συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ, στις 10 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα.
Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΣΥ, τα τρία εναλλακτικά σενάρια, που προτείνει η Κομισιόν για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής το 2014-2020, «έχουν μόνο ένα στόχο: το άμεσο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων, προς όφελος των μεγαλοαγροτών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε