Νέα σελίδα στο Alter, με μέτοχο τον Γ. Κορωνιά;
Ένας εκ των νέων μετόχων του καναλιού ο οποίος μάλιστα πρόκειται να αναλάβει και διευθύνων σύμβουλος, θα είναι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της Vodafone, Γιώργος Κορωνιάς, που μπορεί μεν να είναι επιτυχημένος ως μάνατζερ αλλά φέρει στην πλάτη του το άχθος της ευθύνης για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Το έργο που θα επωμιστεί με τους άλλους μετόχους θα είναι δύσκολο καθώς, θα πρέπει να τηρηθούν κάποιες υπάρχουσες δεσμεύσεις που υφίστανται έναντι των πιστωτικών τραπεζών.
Στόχος των τριών ισχυρών ανδρών είναι να βγάλουν το κανάλι από την οικονομική κρίση που έχει περιέλθει αλλά και να του προσδώσουν και μια δυναμική οντότητα.
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού

