
Καβαλιώτης για τους επόμενους 6 μήνες έγινε ο Μάριους Νικουλάε
Κάτοικος Καβάλας για τους επόμενους έξι μήνες πρόκειται να γίνει ο Ρουμάνος Μάριους Νικουλάε, μετά τη θετική έκβαση που είχαν οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τους ιθύνοντες των Αργοναυτών. Ο 29άχρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και θα αγωνίζεται στην Καβάλα με την μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τους Αργοναύτες να έχουν την οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.
Κάτοικος Καβάλας για τους επόμενους έξι μήνες πρόκειται να γίνει ο Ρουμάνος Μάριους Νικουλάε, μετά τη θετική έκβαση που είχαν οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τους ιθύνοντες των Αργοναυτών.
Ο 29άχρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και θα αγωνίζεται στην Καβάλα με την μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τους Αργοναύτες να έχουν την οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.
Ο Νικουλάε θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με τους καβαλιώτες και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή.
Νικουλάε: «Έκανα καλή επιλογή»
Δηλώσεις στους συμπατριώτες του για τη μεταγραφή του στην Καβάλα έκανε ο Ρουμάνος Μάριους Νικουλάε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. «Είναι ευχάριστο ότι θα παίξω στο εξωτερικό. Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή καθώς η νέα μου ομάδα θα παλέψει για μια θέση στην Ευρώπη», δήλωσε ο Νικουλάε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Λίντα
- Ο Παλάσιος στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Αρη
- Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για μια σχολική εργασία – και βρέθηκε αντιμέτωπος με απειλή αγωγής
- Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς θα εξασφαλίσουμε ασφαλείς και ήρεμες στιγμές με τον σκύλο μας
- Κρήτη: Οι οκτώ περιπτώσεις διαφθοράς που οδήγησαν στη σύλληψη του ιατροδικαστή και του τοξικολόγου
- «Ο Εμπαμπέ ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι ο Ολίσε είναι θετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης»


