
Άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο
Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έπεσε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει αγωνιστικά τεστ. Όλα συνέβησαν όταν οι περισσότεροι διαιτητές είχαν αποχωρήσει και τότε δύο άτομα που φορούσαν σκουφάκια στα πρόσωπα μπήκαν στα αποδυτήρια και άρχισαν να χτυπούν τον Σιδηρόπουλο μπροστά στα μάτια των Κάκου και Κουκουλάκη. «Μην υποκύπτετε» το μήνυμα της ΕΠΟ στους Έλληνες διαιτητές.
Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έπεσε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει αγωνιστικά τεστ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν οι περισσότεροι διαιτητές είχαν αποχωρήσει και τότε δύο άτομα που φορούσαν σκουφάκια στα πρόσωπα μπήκαν στα αποδυτήρια και άρχισαν να χτυπούν τον Σιδηρόπουλο μπροστά στα μάτια των Κάκου και Κουκουλάκη, που ήταν κοντά τον γλίτωσαν από τα χειρότερα.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι δύο άγνωστοι παρακολουθούσαν από το πρωί τον διεθνή διαιτητή και αμέσως μετά την επίθεσή τους επιβιβάστηκαν σε μηχανή και εξαφανίστηκαν. Πάντως, στην αστυνομία δόθηκαν τα στοιχεία της μοτοσικλέτας και αναζητείται ο κάτοχός της.
«Μην υποκύπτετε» το μήνυμα της ΕΠΟ στους Έλληνες διαιτητές
Με αφορμή την επίθεση αγνώστων στον διεθνή διαιτητή Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, μετά το τέλος των αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Σιδηρόπουλου. Εκφράζει τη συμπαράστασή της στον εν λόγω διαιτητή και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της, για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή της στις ικανότητες του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, που τον οδήγησαν έως τον τίτλο του διεθνή διαιτητή. Ταυτόχρονα καλεί όλους τους διαιτητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται με βάση, αποκλειστικά και μόνο, τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν ως στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ
- Έκαναν ταχυδρομικές παραγγελίες ναρκωτικών από το εξωτερικό – Συνελήφθησαν 45χρονος και ένας ανήλικος
- Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό
- Ζοράν Μαμντάνι: Σνομπάρει Γουίντουρ και Μπέζος με ηχηρό όχι στο Met Gala – Ρίχνει το γάντι στην ελίτ


