
Διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών στις 19 Ιανουαρίου
Διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών στις 19 Ιανουαρίου
Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 3.00 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της γέφυρας Άνω Διάβασης Α-103, στο 88,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, και αναμένεται να ολοκληρωθεί την επομένη στις 7.00 το πρωί, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου. Προκειμένου να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος για την ασφαλή κατεδάφιση της γέφυρας, αλλά και προς αποφυγή ατυχημάτων, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία της νέας εθνικής οδού στο σημείο και θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις μέσω παρακαμπτηρίου διαδρομής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442