Ολυμπιακός ο… ανατρεπτικός, ΠΑΟΚ ο… εύστοχος και Ατρόμητος ο… πεισματάρης
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, χρειάστηκε να ξεπεράσει το σοκ του 1-2 για να επικρατήσει 4-2 επί του Πανσερραϊκού και να φτάσει στο +8. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα εύστοχος στο Πανθεσσαλικό και πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξένησε την Κέρκυρα και νίκησε 4-2 σε ένα ματς... run n' gun.
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, χρειάστηκε να ξεπεράσει το σοκ του 1-2 για να επικρατήσει 4-2 επί του Πανσερραϊκού και να φτάσει στο +8.
Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα εύστοχος στο Πανθεσσαλικό και πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξένησε την Κέρκυρα και νίκησε 4-2 σε ένα ματς… run n’ gun.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Οικονομόπουλος: Τι συμβαίνει με τη Μελίνα Νικολαϊδου – Όσα είπε ο τραγουδιστής
- Νίκολιτς: «Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου στην ΑΕΚ»
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

